tjejer med väskor

Vårens trendigaste väskor

En av de absolut roligaste och härligaste accessoarerna är väskan och i vår ser vi massor av nya trender inom området. Exempelvis gör kameraväskorna comeback och väskorna får gärna föreställa vardagliga ting som hundar och tv-apparater.

608449-female-bag

På Harpers Bazaars hemsida kan man läsa om vårens hetaste trender när det kommer till våran favoritaccessoar – nämligen väskor. En trend som de skriver om är att väskorna blir lite mer teknikvänliga och en av de trendigaste väskorna i vår är en i storleken av en Iphone 6, som man alltså kan ha sin mobiltelefon i. En trend som påminner om den här, är trenden med kameraväskan. Väskan ser ut som en traditionell kameraväska men är lite mer stilig. Ytterligare en trend som de skriver om är väskan som har ett handtag längst upp på väskan och en väska som ser lite ut som en påse i formen.

Handla väskan online

Oavsett vilken av de här trenderna man vill haka på, eller om man helt enkelt bara vill köra på sin egen stil, kan man köpa en fin väska på nätet. Att handla väskor online är extra bra eftersom de ofta blir billigare där än när man köper dem i fysisk butik. Dessutom har man mer chans att hitta en väska som är unik och som inte alla andra har, eftersom utbudet är mycket större på nätet.

Fler roliga väsktrender

På popsugar.com har man hittat fler trender som förmodligen kommer att dyka upp på var och varannan axel i vår. En trend som de plockat upp är den med väskor som är formade som olika saker. På visningarna inför våren såg man exempelvis väskor som såg ut som hundar, pizzor och andra roliga saker. Dessutom såg man en massa väskor med härliga fransar på, som varit populärt även i höst i och med 70-talsmodet.