ringar

Vårens smyckestrender – silver och tidlöst

Vad är härligare än att bära upp en look med stilriktiga smycken? För smyckefanstaster kommer 2021 att bjuda på en spännande kompott av både tidlösa favoriter till mer utmanande trender.

Här ger vi dig stilsäkra och gångbara tips när det gäller smycken 2021. Hur ser klädmodet ut och på vilket sätt kombinerar du bäst accessoarer med plaggen?

Tidlöst och klassiskt

Silver som material på ringar och halsband är ett utmärkt exempel på den tidlösa och ganska ”rena” designtrenden vi har att vänta oss under 2021. Stilen har återgått till att handla om kvalitet och där det mer än gärna får synas att ringen eller halsbandet är skapat med omsorg och precision.

Det är alltså helt rätt i tiden att satsa på smycken från den väletablerade designern Efva Attling:https://www.efvaattling.com/sv/produkter/ringar/ som blivit stor just för hennes exklusiva, men tidlösa ringar i silver. Efva Attlings ringar passar dessutom utmärkt till 2021 års modetrend med bar hud på klänningar. Föreställ en en svart stilig cocktail klänning med bar rygg som kombineras med en elegant uppsättning Efva Attling smycken i silver. Kan det bli mer fulländat än så?

Sett till de stora modehusens kollektioner inför 2021 är det tydligt att silver är här för att stanna. Mer robusta halsbandskedjor i silver och även tjockare ringar till örhängen var återkommande på fashion week i Paris. Silver gick även att se på vissa plagg där modeskaparna valt att efterlikna det trendiga materialet på knappar och spännen.

Färgkombinera med halsband

Även om den största trenden när det gäller färg och material på smycken 2021 är silver är möjligheterna många när det gäller att styla looken. Då vårmodet 2021 består av en ganska bred färgpalett där exempelvis grönt, gult, orange och rosa välkomnas gör det sig extra fint med eleganta ringar i silver med klassiska pärlor. Ett mer sobert val av smycken gör att klädmodet kan experimenteras fullt ut 2021.

Våga kombinera olika färger med varandra och balansera detta med stilfulla smycken som ringar med ädelstenar. Silver eller vitt guld gör sig till exempel utmärkt till gult och blått!