Unika smycken – den perfekta accessoaren

När man nämner ord som accessoar så är det definitivt smycken som dyker upp i huvudet på ett flertal personer. Men också hattar, bälten och väskor är förknippat med accessoarer. Det är dock smycken som talar till oss när vi vill uttrycka vår personliga stil med hjälp av unika och vackra smycken. Sådana som man hittar hos http://familjesmycken.se/ och kan beställa med sitt namn eller sin kärestas namn. Unika smycken kan också vara sådana som är gjorda av speciella material, såsom datordelar.

Smycken är ett uppskattat inslag till en outfit och ett flertal personer använder smycken dagligen och ser det som en stor del av sin personlighet. Det är med det där guld- eller silversmycket som man kan visa att man är upptagen eller så är det ett vackert halsband som pryder halsen. Det finns de som finner det vackra i det mest unika materialet också och att göra smycken med hjälp av datordelar är något som denna innovativa tjej sysslar med:

– Jag började experimentera och framför mina ögon växte figurer fram. De vackert mönstrade kretskorten med inslag av äkta guld kom jag på att använda till manschettknappar.
Smyckeskollektionen kallar Ylva för Rebots. Namnet är en förkortning för recycled robots eller återvunna robotar på svenska.(läs hela artikeln här)

Det här med att göra smycken av unika föremål är inget nytt och det har gjorts av alla möjliga saker. Att ta saker som är redo för tippen och göra något nytt och vackert av det är återvinning på grundnivå. Det är dessutom otroligt originellt och många uppskattar att vara så unika i sina accessoarer.