Underkläder sätter stämningen

Det kanske låter som en klyscha men det är faktiskt så sant som det är sagt. Underkläder sätter ofta humöret och stämningen för hela dagens outfit och det är inte helt ovanligt att man kan skymta en sexig glimt i ögat för den som har ett par riktigt sexiga spetstrosor på sig. Det kan också vara en snygg pushup-behå med spets och extra fyllning, där kan man till och med komma undan med en liten ”pickaboo”.

kjol utan troskantEn hel outfit kan hjälpas eller stjälpas av underkläderna. Med fel trosor så kan kjolen, byxan och klänningen helt enkelt bli helt fel. Med rätt underkläder är det dock det som kan rädda hela looken. Exempel på detta är när man har en snygg shape-up trosa som lyfter och håller in på rätt ställen. Det är då viktigt att man inte slösar sina fina figur på ett par byxor och istället satsar på en snygg klänning som visar upp dina nya slimmade figur.

Välj rätt till din figur

Det finns ett stort antal underkläder ute på marknaden och är man riktigt smart så väljer man den som passar med ens kropp. Är du rak i kroppen så kan du lätt komma undan med en hög trosa som ger en illusion av att du har en midja. Är du däremot timglasformad eller päronformad som man också kallar det så är en lägre trosa ett rätt val. Alla underkläder hittar ni hos www.snyggunder.se och kolla gärna det du tycker är snyggt och kombinera det med din finaste dress, då kan man se underkläderna som en accessoar som höjer din upplevelse och ditt utseende. En spetsdetalj kan matchas med en snygg kavaj, skjorta eller varför inte bara ha den som den är. Hur man än kombinerar så är det klart att kombinationen ska fungera. Det finns nog inget värre än en snygg sidenklänning som korvar upp sig i dina slappa bomullstrosor, detta undviker man genom att välja rätt silkestrosor.