Höstmodet att shoppa online

De internationella modeveckorna i världen har haft fullt fokus på årets höstmode, har du koll på vilka trender som gäller? Här är några tips att fylla höstgarderoben med.

Är du sugen på att ge dig ut på nätet och shoppa mode online med hjälp av rabattkoder? Då kanske du också är sugen på att veta vilka trender det är som är inne nu för hösten 2018? Det är något som bland annat Damernas Värld sammanställt genom att finkamma de internationella modeveckorna för att hitta vilka trender som är värda att satsa på. Här är tipsen på vad du ska satsa på när du vill vara trendig och moderiktig denna höst.

Trenderna du ska satsa på 2018

Damernas Värld har sammanställt en lista på vilka trender värda att satsa på hösten 2018 och här är några utvalda guldkorn att lägga fokus på

  • Skinnplagg – jacka, väska, byxor, skor och handlaskar, klä dig i skinn från topp till tå, men kanske inte samtidigt för då kan det lätt bli för mycket av det goda men satsa på skinnplagg definitivt och blanda gärna med kontrasterande mockaplagg för cool effekt.
  • Lager på lager – det är något som aldrig går ur tiden, speciellt inte under den här tiden på året men detta år ska man verkligen satsa och kombinera sina lager rejält. Till exempel med stickad jacka, kavaj och en halsduk ovanpå det, viktigaste är att du håller dig varm.
  • Visa din åsikt med budskap och loggor – aldrig förr har vi sett så många plagg med loggor och budskap på, så ser du en tröja eller jacka med ett riktigt statement på så är det värt att införskaffa!
  • Fuskpälsen – ett måste-plagg att ha i garderoben, men se till att den just är i fuskpäls och inte äkta, för är det något som verkligen inte är trendigt så är det den äkta pälsen.
  • Upphottat kontorsmode – nu är det äntligen trendigt att vara snygg på jobbet, tänk fransk perfektion ed sidenblusar, pennkjolar och snygga accessoarer såsom en sidenscarf om halsen eller stora halsband och smycken.