Designa dina egna accessoarer

Det är med accessoarer som man kan leka vad gäller mode. Det är då det är helt okej att vara lite tokig, och kanske använda någonting som man vanligtvis inte använder. Många modeintresserade tar fram sina accessoarer själva, just för att de ska vara så unika som möjligt, och väldigt många är otroligt duktiga. Tyvärr är det inte alla som tar tag i sin kunskap och färdighet för att göra någonting mer av den. Har man en talang för att ta fram till exempel snygga accessoarer så borde man försöka göra någonting mer av den snarare än att bara använda dessa själv. Det är självklart lättare sagt än gjort, men med rätt typ av marknadsföring går det faktiskt. Här är några tips på hur man kan gå till väga om man vill försöka lansera ett eget märke av sina accessoarer:

  • Fundera över vad du tar fram, vilka kommer att använda dessa? När du väl har hittat din målgrupp är det lättare att veta hu en ska gå till väga.
  • Ha ett showroom där du visar upp vad du har gjort och bjud in branschfolk plus vänner. Det gäller då att få det att se proffsigt ut, för annars kommer folk inte ta dig på allvar. En smart sak är att använda banderoller och liknande för att göra det tydligt i vad du säljer. Dessa kan du köpa på till exempel http://storbildsfabriken.se
  • Inspireras av andra som har lyckats. I en artikel här står det till exempel om en designar med smak för kontraster, hon satsade på sin dröm och numera har hon en egen webbshop. Läs artikeln så kommer du känna hur drömmen går från en dröm till verklighet. Om hon kan, kan du!
  • Bär din design. Alla designer klär sig i sina egna kläder och smycket, det är också viktigt att du gör det då.

Har du tur blir du lika stor som kvinnan det skrivs om i artikeln, för det går uppenbarligen otroligt bra för henne, läs bara vad hon sägeri slutet av artikeln:

– Jag har fått kontakt med en filmproducent från Los Angeles som skulle ge en halsduk till sin stylist … så vem vet!